top of page

Cine suntem

_RD99126.jpg

InteliPR. AGENȚIA

InteliPR este o agenție de relații publice care generează idei de comunicare și strategii eficiente de promovare pentru clienți. Expertiza în PR pentru companii multinaționale sau start-up-uri din diverse domenii permit specialiștilor agenției să propună strategii de comunicare adecvate cerințelor fiecărui client și să obțină rezultatele scontate.

 

InteliPR. ECHIPA

Echipa InteliPR este compusă din foști jurnaliști cu experiență în cele mai diverse industrii și practicieni în PR, oameni care au dezvoltat de la zero notorietate pentru brandurile din portofoliu și care au experimentat cele mai eficiente unelte de comunicare pentru piața locală.

Agenția vizează parteneriate pe termen lung cu clienții săi, dar răspunde și solicitărilor ce vizează comunicarea prin acțiuni punctuale, colaborările pe proiecte existând deja în portofoliul agenției.

 

 InteliPR. SERVICII

Serviciile inteliPR înseamnă programe adaptate de comunicare şi PR, ce vizează fiecare din publicurile ţintă ale organizaţiei: clienţi, angajaţi, investitori, furnizori, distribuitori, comunitatea de business, media şi chiar competiţia.

 

Ne concentrăm pe folosirea eficientă şi creativă a unor mijloace precum: comunicatele şi articolele de presă, evenimentele sau acţiunile de responsabilitate socială, pentru ca acestea să contribuie decisiv la succesul proiectelor de branding. Fiecare acţiune este gândită pentru a avea maxim impact, deoarece, în final, colaborarea cu noi trebuie să aducă Clientului un "ROI" semnificativ.

  • LinkedIn Social Icon
  • b-facebook
bottom of page